Izvor: HGK
Zavrtnica 5
10000 Zagreb
Tel.: 01 /  4841 111
E-mail: info@dizzconcept.com
dizzconcept.com

 

Dizz concept d.o.o. (do 2016. poznata kao INKEA) već više od četvrt stoljeća uređuje interijere i proizvodi namještaj. Opremili su desetak tisuća radnih mjesta u najvećim hrvatskim tvrtkama, stotinjak poslovnica banaka te mnoštvo javnih i rezidencijalnih objekata.

Posljednjih godina postali su zapaženi i na svjetskom tržištu po svojim inovativnim proizvodima koje izvoze u Europu, Aziju, Ameriku i Afriku.

Njihov inovativni dizajn nudi odgovore na aktualna pitanja suvremene arhitekture i uređenja prostora: kako urediti stambeni ili uredski prostor da u njemu ostane što više slobodne površine te pritom pridonijeti zaštiti okoliša. Dobili su više od dvadeset prestižnih nagrada za dizajn i inovativnost od kojih izdvajamo International Innovation Award – Best of Best, Iconic Award, The Green Product Award, World Invention Intellectual Property Association Special Award i ITE London Platinum Award.

Najpoznatiji su izvozni proizvodi Dizz concepta Pop-up kuhinja PIA koja štedi prostor u malim stanovima, MOVI sustav s mobilnim ormarima koji u tridesetak sekundi pretvara kuhinju i dnevni boravak u spavaću sobu i omogućuje komforni boravak za dvije osobe u stanu od samo 24 četvorna metra te kompaktna outdoor kuhinja NOTA. U tijeku je nastavak razvoja inovativnih rješenja ergonomskoga uredskog namještaja koji će omogućiti zdraviji rad i veću produktivnost u uredima.