Savska ulica 166
35213 Oprisavci
Tel.: 035 / 215 750
E-mail: mato@decomat.hr
www.decomat.hr

 

Decospan Mato Furnir d.o.o. tvrtka je koja se bavi proizvodnjom i distribucijom visokokvalitetnoga spojenog furnira temeljenog na visokim ekološkim standardima.

Kontinuitet ulaganja u proširenje i modernizaciju proizvodnih kapaciteta te poslovnog procesa rezultirao je liderskom pozicijom tvrtke u segmentu proizvodnje i prodaje spojenog furnira na europskom tržištu, a visoka dodana vrijednost i unaprjeđenje osnovnog proizvoda postignuti su uvođenjem međunarodno priznatih normi. Usporedbe radi, u prvim koracima poslovanja 2008. godine proizvedeno je 5,8 milijuna četvornih metara spojenog furnira sa 174 zaposlenika, a u 2018. godini 11,5 milijuna četvornih metara spojenog furnira s 247 zaposlenika, što je izravni pokazatelj kompleksnih promjena i novih mehanizama na kojima počiva današnje poslovanje.

Vizija Tvrtke usmjerena je na zadržavanje liderske pozicije na tržištu spojenog furnira i izgradnji snažne grupacije drvne industrije u Europi kako bi se zadržalo liderstvo, praćeno rastom udjela na tržištu ostatka svijeta.

Višegodišnje iskustvo naučilo nas je da ponajprije odgovornost i strast prema onomu što radimo rezultiraju izvrsnošću.

Izvor: HGK