Dragutina Golika 36
10000 Zagreb
Tel.: 01 / 3667 120
E-mail: citus@citus.hr
www.citus.hr

 

Tvrtka Citus d.o.o. utemeljena je 1999. godine i od svog početka pa sve do danas posluje diljem svijeta i svoj razvoj temelji na vlastitim inovacijama. Citus je Microsoft Certified Partner koji se bavi savjetovanjem, projektiranjem, razvojem i primjenom inovativnih mobilnih i cloud IT rješenja. U svome dosadašnjem radu diljem svijeta osvojili su više od 60 nagrada za inovacije u ICT-u (SAD, Kanada, Velika Britanija, Rusija, Tajvan, Malezija, Koreja, Poljska, Hrvatska itd.) koje su pretvorili u uspješne proizvode. Svoj rad temelje na vlastitim patentima, njih pet, s područja ICT-a. Nositelji su certifikata ISO 9001-2015 za kvalitetu.

Tim tvrtke čine visokoobrazovani i certificirani djelatnici. To je multidisciplinarni tim profesionalaca koji ne prihvaća „NE“ kao odgovor i ima pristup radu koji izlazi izvan rutinskih okvira. Aktivni su predavači na raznim konferencijama. Troje djelatnika nositelji su prestižne titule Microsoft Most Valuable Professional za područja Office 365 i razvoj web-aplikacija. Rješenja su Citusa inovativna i temeljena na najnovijim tehnologijama, vrlo su jednostavna za upotrebu krajnjem korisniku, intuitivna, s touch free pristupom tj. samo pokretom ruke (nisu potrebni ni tastatura ni miš, pa ni ekran koji reagira na dodir), sadržajem se može upravljati i kroz staklo tj. izlog, tako da je dostupnost 0-24, pristup je higijenski, nema oštećenja opreme jer korisnik nije u izravnom kontaktu s njom, velike su mogućnosti interakcije kroz gemifikaciju, kreiranje avatara itd. Iz tih patenata i inovativnih platformi stvorili su ove proizvode i rješenja: Smart Fridge, Smart Shelf, Smart Ticketing, Smart Shop Window, Business Process Gamification, Smart City lights, Smart Traffic, Smart Retail, Smart Education, Smart Healthcare i druga.

Tomislav Bronzin osnivač je tvrtke Citus. Na temelju njegova iskustva kao solution-arhitekta realizirani su brojni projekti među kojima i www.citus.hr, www.conferenceatnet. com, www.can-motion.com i www.BodyMeasures.com.hr