Izvor: HGK
Planinska 15
10 000 Zagreb
Tel.: 01/2413 506
E-mail: consumer.care@atlanticgrupa.com
cedevita.com


Cedevita d.o.o. članica je Atlantic Grupe od 2001. godine. U 2019. godini istoimena je robna marka proslavila svoj 50. rođendan noseći sa sobom vrijednu tradiciju i uspjeh koji gradi s generacijama svojih potrošača. Prva je receptura za ovaj vitaminski instantni napitak izrađena još 1969. godine, a redovna je proizvodnja započela 1970.

Atlantic Grupa uvela je Cedevitu u novo tisućljeće koje je obilježilo iskorak robne marke najprije u domove potrošača, potom u Horeca kanal, pa u kategoriju on the go. Kontinuiranim razvojem portfelja i inovacijama, među kojima se osobito ističe posebno patentiran čep za bocu Cedevite on the go, Cedevita je godinama uspješan predvodnik u svojoj kategoriji.

Danas je robna marka broj jedan u Hrvatskoj i Sloveniji po volumnoj prodaji u kategoriji gaziranih i negaziranih napitaka na bazi voća s ukupno prodanih gotovo 62 milijuna litara u 2018. godini na tim tržištima. Kada im se doda i Srbija, dobiva se impozantan podatak od oko 310 milijuna popijenih čaša Cedevite u prošloj godini!

Cedevita je ujedno tržišni lider i predvodnik noviteta u pakiranju, a ključ dugogodišnje uspješnosti leži u vrhunskoj kvaliteti i inovativnosti u razvijanju novih rješenja kojima se iskustvo potrošača podiže na višu razinu.

Krajem 2018. godine Cedevita se našla na listi 10 najuspješnijih poduzetničkih projekata, odnosno na listi onih kompanija koje su povukle najviše EU sredstava u sklopu programa Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.