Ivana Pergošića 1
42000 Varaždin
Tel.: 042 / 200 192
E-mail: office@bgw-montaza.hr
www.bgw-montaza.hr

 

BGW Montaža d.o.o. osnovana je 2013. godine u Hrvatskoj i jedna je od mladih rastućih tvrtki koje se nalaze u Varaždinu.

Područje stručnosti obuhvaća montažu industrijskih postrojenja i opreme, održavanje, proizvodnju i autoindustriju. Nudi projektne usluge koje pokrivaju široko područje, od kompetentnog savjetovanja do projektantskog planiranja, proizvodnje i (de)instaliranja razne tehnologije. Radi na projektima u Njemačkoj, Danskoj, Belgiji, Italiji, Novom Zelandu i Australiji.

Širok spektar usluga nije ograničen samo na instalaciju i montažu industrijskog inženjerstva, već pokriva i inženjersko održavanje, tehničku uslugu, nadzor, obuku i popravke. Cilj je tvrtke pravodobno uklanjanje neželjenih smetnji i osiguranje dugog vijeka trajanja odrađenih projekata.

Ako to zahtijevaju klijenti, nudi i ugovore o održavanju kako bi se osiguralo da cijeli projekt radi bez ikakvih problema. Tvrtkini stručnjaci zaduženi su za projektiranje i montažu, montiranje objekata, puštanje u pogon, servisiranje i održavanje.

Trenutno ima 50 zaposlenih montera i električara, među kojima je 20-ak stručnjaka s potrebnim specijalnim tehničkim vještinama i potrebnim radnim iskustvom za kvalitetno odrađivanje projekata.