Heinzelova 70
10000 Zagreb
Tel.: 01 / 3670 367
E-mail: osiguranje@allianz.hr
www.allianz.hr

U Hrvatskoj će Allianz uskoro obilježiti svojih prvih 20 godina poslovanja na hrvatskom tržištu. Stalnim rastom danas zauzima drugo mjesto među osiguravateljima, s tržišnim udjelom od 13 posto. U životnim osiguranjima dugogodišnji je lider.

Kao i kod svih drugih uspješnih kompanija, tajna uspjeha leži u postojanju jasne strategije i njenoj uspješnoj implementaciji, ali i u stalnom praćenju promjena na tržištu i u okružju te navika i potreba klijenata.

Kao dio jedne od najvećih svjetskih osiguravateljskih tvrtki koja danas posluje u 70 zemalja s više od 92 milijuna klijenata, Allianz u Hrvatskoj raspolaže iznimno vrijednim i kvalitetnim uvidom, ne samo u aktualne, već i u nadolazeće svjetske trendove. To mu omogućuje da, uz vlastitu mrežu poslovnih partnera i uz znanje te iskustvo svih svojih zaposlenika, predvodi u inovacijama i stalnim promjenama na hrvatskom tržištu.

Uz sigurnost i povjerenje koji su bili okosnica dosadašnjeg rada, jednostavnost postaje treći važan element budućeg uspjeha. Allianz u Hrvatskoj postaje jednostavna i digitalna kompanija, u potpunosti prilagodljiva i usredotočena na konkretne potrebe klijenata i zajednice.

U tome je već ove godine Allianz napravio prve korake i prilagodio svoje proizvode, učinivši ih jednostavnijima, lakšima te pristupačnijima i razumljivijima svim potrošačima.

Istodobno, Allianz ostaje vjeran izgradnji odnosa sa širom zajednicom, i to društveno odgovornim poslovanjem. Dugogodišnji je sponzorski partner Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja i Hrvatskom olimpijskom odboru, a od ove je godine i suorganizator besplatnih radionica financijske pismenosti za djecu. Allianz se vodi razmišljanjem da s educiranim i informiranim potrošačima, koji stječu osnovna financijska znanja od najranije dobi, stvaramo zajedno bolje i odgovornije društvo koje vodi brigu o budućnosti.

Izvor: HGK