AG04 Innovative Solutions d.o.o.


Antuna Bauera 29
10000 Zagreb
Mob.: 098 / 9981 532
E-mail: info@ag04.com
www.ag04.com

 

AG04 Innovative Solutions d.o.o. tvrtka je osnovana u Zagrebu 2014. godine. Pruža usluge izrade specijaliziranih poslovnih softverskih rješenja, razvoja vlastitih rješenja na području industrije evenata i financija te usluga savjetovanja. Uslugu razvoja kompleksnih softverskih rješenja klijentima pruža po načelu ključ u ruke ili u obliku poslu posvećenoga tima koji radi na razvoju samo za njihove potrebe.

Usluge izrade rješenja po narudžbi i savjetovanja: Code factory – razvoj kompleksnih enterprise softverskih rješenja Quality Engineering – razvoj sustava za automatsko testiranje aplikacija IT consulting – savjetovanje iz područja metodologija razvoja softvera i optimizacija proizvodnih procesa

Vlastita rješenja: Loren – Personal Finance Manager Cinderella – Real Life Social Network Indoor Navigation – unutarnja navigacija

Usluge AG04 namijenjene su malim, srednjim i velikim tvrtkama iz različitih područja djelovanja: softverskim tvrtkama, financijskim institucijama, obrazovnim institucijama, farmaceutskim tvrtkama, javnoj upravi, kemijskoj te građevinskoj industriji.

Prisutnost na tržištu je globalna, a da postoji znatan interes i prostor za daljnji rast pokazuje činjenica da je tvrtka u 2017. godini ostvarila 22 posto prihoda u inozemstvu, što je u odnosu na 2016. godinu rast izvoza od 134 posto. Izvoz je rastao u skladu sa strateškim odlukama i čini više od 70 posto ukupnih prihoda tvrtke. Osim što su u ovoj godini uprihodili 10 milijuna kuna i zaključit će je s ukupno 13 milijuna kuna prihoda, u porastu je i broj zaposlenika. U drugom kvartalu 2019. godine očekuju rast sa 60 na 100 zaposlenika.