Vrijeme održavanja: 07.02.2018.

Objavljeno: 30. 01. 2018. , Ažurirano: 08. 02. 2018.

U Županijskoj komori Zadar održat će se treća Interaktivna radionica Digitalna garaža – Pokreni digitalnu transformacija svojeg poslovanja u srijedu, 7. veljače, u 10 sati na adresi Špire Brusine 16.

Radionica je namijenjena malim i srednjim tvrtkama koje žele povećati korištenje digitalnih alata te na taj način iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Edukacija se provodi u sklopu programa Digitalna garaža, koji se provodi u partnerskoj suradnji HGK s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra.

Sadržaj radionice: Uvod u digitalni marketing web-stranica kao temelj digitalnog marketinga; Korisnici web-stranice i ciljna skupina; Uvod u SEO – optimizacija web-stranica; Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIN; Uvod u Google AdWords oglašavanje; Uvod u Google Analytics. Predviđeno trajanje radionice je 3 sata nakon čega slijede konzultacije na primjerima sudionika (svojevrsni Q&A).

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika ograničen. Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta ili najkasnije do 6. veljače.