Vrijeme održavanja: 13.03.2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s HGK Županijskom komorom Zadar organizira edukaciju o propisima iz područja zaštite prava potrošača u sklopu obilježavanja Tjedna prava potrošača u Republici Hrvatskoj.

Edukacija će se održati u utorak, 13. ožujka, u 10 sati (registracija sudionika započinje u 9.30) u Županijskoj komori Zadar, na adresi Špire Brusine 16 (dvorana za sastanke, 2. kat.).

Politika zaštite prava potrošača izuzetno je bitno međuresorno područje u kojem svi nositelji te politike nastoje potrošačima pružiti sve potrebne informacije i zaštititi njihova prava. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira Tjedan prava potrošača u Republici Hrvatskoj od 8. do 15. ožujka tako da u tom razdoblju održava niz promotivnih i edukativnih aktivnosti iz područja zaštite potrošače.

U trgovačkom centru Supernova u Zadru informirat će se građani 13. ožujka u vremenu od 14 do 18 sati te će na info pultu moći dobiti potrebne informacije i promotivne materijale HGK o znakovima kvalitete Kupujmo hrvatsko i Izvorno hrvatsko. Ova akcija odvija se u sklopu obilježavanja Tjedna prava potrošača u Republici Hrvatskoj.

Program edukacije možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Sve zainteresirane molimo da potvrde svoj dolazak putem linka: https://www.mingo.hr/page/tjedan-prava-potrosaca ili Marku Joviću u ŽK Zadar na e-mail: mjovic@hgk.hr ili na telefonski broj: 023/643-198.