Vrijeme održavanja: 09.06.2020.

Objavljeno: 01. 06. 2020. , Ažurirano: 04. 06. 2020.

HGK - ŽK Vukovar u suradnji s HBOR-ovim uredom za Slavoniju i Baranju, 9. lipnja u 11 sati, u ŽK Vukovar (Zmajeva 1, Vukovar), organizira predstavljanje novog HBOR-ovog financijskog instrumenta "Obrtna sredstva za ruralni razvoj".

Financijski instrument "Obrtna sredstva za ruralni razvoj" će predstaviti Voditelj HBOR-ovog ureda za Slavoniju i Baranju Boris Čagalj.
Ovaj financijski instrument je namijenjen olakšanju pristupa financiranju obrtnih sredstava potrebnih za neometano odvijanje proizvodnje i financiranje tekućeg poslovanja (priprema proizvodnje, sirovine i materijali, ostali proizvodni troškovi, troškovi radne snage, podmirenje obveza prema dobavljačima, opći troškovi tekućeg poslovanja) za prihvatljive krajnje primatelje iz sektora poljoprivrede pogođene pandemijom koronavirusa (COVID-19).

Sudjelovanje na predstavljanju je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mjesta uvjetovanog mjerama socijalne distance obvezna online prijava sudjelovanja putem obrasca ispod teksta.
Prijave će se zaprimati do popunjenja mjesta, a najkasnije do ponedjeljka 8. lipnja do 12 sati.
Molimo sudionike koji imaju rizik od razvoja težeg oblika bolesti COVID u slučaju zaraze s novim koronavirusom da ponesu i koriste vlastite maske za lice ili medicinske maske.

Više informacija o ovom financijskom instrumentu možete vidjeti na mrežnim stranicama Ministarstva poljoprivrede ovdje.