Vrijeme održavanja: 23.11.2016.

Objavljeno: 14. 11. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

ŽK Vukovar i HUP - Osijek, u suradnji sa ZŠEM Poslovnom Akademijom, u srijedu, 23. studenoga, od 11 sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta u ŽK Vukovar (Zmajeva ulica 1) organiziraju savjetovanje Osnove financijskih izvješća - razumijevanje i analiza.

Savjetovanje će obuhvatiti slijedeće teme:

  • temeljna financijska izvješća
  • analize trendova u računu dobiti/gubitka
  • analiza trendova u bilanci
  • analiza strukture i kretanja različitih vrsta novčanih tokova
  • analiza omjera i indikatora aktivnosti, likvidnosti, zaduženosti, profitabilnosti, operativne i financijske poluge

Polaznici će naučiti na sistematičan način identificirati različite vrste pogrešaka i potencijalno pogrešnih zaključaka izvedenih kao posljedica netočne interpretacije rezultata analize.

Savjetovanje je zamišljeno kao interaktivno predavanje u kojem će se tijekom izlaganja odgovarati na pitanja sudionika, a namijenjeno je neekonomistima, odnosno poduzetnicima i svima zainteresiranima koji žele unaprijediti znanje iz područja analize financijskih izvještaja.

Predavači su Igor Gvozdanović i Ivo Medak, MBA, članovi uprave društva Platinum Invest d. o. o., društva za upravljanje investicijskim fondovima.

Sudjelovanje na savjetovanju je besplatno.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do ponedjeljka, 21. studenoga. Molimo da ispunjenu prijavnicu (u pratećim dokumentima) pošaljete na e-adresu hgkvu@hgk.hr ili na faks 032/441463.