Vrijeme održavanja: 14.03.2017.

Objavljeno: 07. 03. 2017. , Ažurirano: 16. 03. 2017.

Cilj je informirati poljoprivrednike o mjerama ruralnog razvoja i upravljanju rizicima u poljoprivredi, mogućnostima financiranja poljoprivredne proizvodnje, osigurateljevim pokrićima te nabavki opreme i mehanizacije putem lizinga.

Predavači će biti predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Udruženja osiguravatelja, Udruženja banaka i Udruženja leasing društava HGK.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede u prvom dijelu predstavit će najvažnije novosti iz Programa ruralnog razvoja RH - Mjere 4 Ulaganja u fizičku imovinu i provedbu mjere M17 Upravljanje rizicima, s naglaskom na sufinanciranje dijela premije osiguranja. U konkretnim primjerima i problemima u praksi savjetnici iz društava za osiguranje govorit će o važnosti osiguranja poljoprivredne proizvodnje te o vrstama i načinu osiguranja.

U drugom dijelu Savjetovanja govorit će se o mogućnostima financiranja poljoprivredne proizvodnje putem HBOR-ovih programa, poslovnih banaka i nabavke opreme i mehanizacije putem lizinga.

Po završetku Savjetovanja, predviđena je mogućnost individualnih razgovora s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, banaka, osiguravatelja, društava za lizing i HBOR-a.

Program Savjetovanja i prijavni obrazac možete pronaći u pratećim dokumentima.