U ŽK Varaždin održana radionica o natječaju Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama

HGK
Marko Markić, Ivana Herceg i Suada Mustajbegović
Vrijeme održavanja: 20.11.2017.   /   Rok prijave: 17.11.2017.
Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Varaždin u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike organizirala je besplatnu informativnu radionicu o pozivu za podnošenje ponuda na natječaj Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama.

Radionica je održana u Županijskoj komori Varaždin 20. studenoga, a osnove Poziva detaljno su predstavili Marko Markić i Ivana Herceg iz Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Na pitanja sudionika, osim predstavnika Ministarstva zaštite okoliša i energetike, odgovarala je i Suada Mustajbegović iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

U okviru radionice predstavljene su prihvatljive aktivnosti koje se financiraju (Podaktivnost 1: Energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije u proizvodnim industrijama, Podaktivnost 2: Energetska obnova zgrada, upravljanje projektom i administracija te promidžba), glavni uvjeti prihvatljivosti te obvezna dokumentacija za prijavu. Projektni prijedlozi podnose se od 10. 11. 2017. do 17. 1. 2018., a sva relevantna dokumentacija objavljena je na www.strukturnifondovi.hr i www.mzoe.hr.

Prezentacija s radionice također je dostupna na linku: http://www.strukturnifondovi.hr/AplikacijaRepository/Natjecaji/Dokumenti/1451/Prezentacija_Poziv%204b1.pdf.

Kontakti

  • Marina Kezić Mekota stručni suradnik Tel: +385 42 405 412 Email: mkezic@hgk.hr