ŽK Split: Završna konferencija projekta Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal

Vrijeme održavanja: 30.05.2017.

Završna konferencija projekta Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal održat će se u Županijskoj komori Split u utorak, 30. svibnja, u 12 sati.

Ovaj projekt je u organizaciji splitskog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena Krug i Županijske komore Split, a realiziran je uz potporu Splitsko-dalmatinske županije i HBOR-a.

Namijenjen je županijskim poduzetnicama radi njihove edukacije o važnosti upravljanja intelektualnim kapitalom u poslovnim subjektima u kojima su žene većinske vlasnice ili se nalaze na upravljačkim položajima.

Projekt se provodio tijekom svibnja 2017. u Splitu i Makarskoj te je u sklopu njega održano šest besplatnih edukacija čije su glavne teme bile različiti nematerijalni čimbenici koji predstavljaju poslovni potencijal i u konačnici donose (materijalni) kapital, poput inovacija i kretivnosti, sinergije u turizmu te postizanja zadovoljnih gostiju. Na edukacijama je sudjelovalo više od 60 poduzetnica i poslovnih žena iz Splitsko-dalmatinske županije.

Na završnoj konferenciji analizirat će se i rezimirati projekt, podijeliti iskustva te će se završiti prigodnim druženjem i umrežavanjem.

Dolazak na konferenciju potrebno je potvrditi na e-adersu aradic@hgk.hr, odnosno na telefonski broj 021/321-123.

Kontakt-osobe u ŽK Split su Suzana Prkić Jurić (tel.: 021/321-124) i Adriana Radić Brzović (tel.: 021/321-123).