Vrijeme održavanja: 15.11.2016. - 17.11.2016.

Objavljeno: 09. 11. 2016. , Ažurirano: 11. 11. 2016.

Treći nacionalni Forum obiteljskog smještaja održava se u Zadru, od 15. do 17. studenoga, u Sportskoj dvorani Višnjik, u organizaciji Zajednice obiteljskog turizma HGK.

Na ovogodišnjem Forumu imat ćete priliku pratiti najnovije trendove u obiteljskom smještaju. Stručni i zanimljivi predavači upoznat će vas s alatima za unapređivanje i brandiranje smještaja, online i offline promocijom te svim ostalim što vam može pomoći u praćenju brzorastućih trendova na domaćem i stranomu turističkom tržištu.

Ministar turizma Gari Cappelli aktivno će sudjelovati u radu Foruma, a sliku i perspektivu obiteljskog smještaja u Europi predstavit će Carlos Villaro Lassen, glavni tajnik europskog udruženja EHHA (European Holiday Home Association).

Forumu se pridružuje akcija HGK Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam s ponudom domaćih proizvoda i usluga za obiteljski smještaj.

Posebne ponude cijena za noćenja u obiteljskom smještaju u Zadru prema principu 'domaćin iznajmljivač kod domaćina iznajmljivača', ponudili su i iznajmljivači iz Sekcije Zajednice obiteljskog smještaja pri ŽK Zadar.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, a popis domaćina i Prijava za sudjelovanje nalazi se na internetskoj stranici Foruma.

Sekcija zajednice obiteljskog turizma pri ŽK Split i ove godine organizira za sudionike Foruma s područja Splitsko-dalmatinske županije besplatan prijevoz autobusom koji je financirala Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

Vaše prijave za korištenje besplatnog prijevoza možete poslati na elektroničku adresu abanovic@hgk.hr i omuse@hgk.hr.

Kontak-osoba u ŽK Split je Ojdana Muše (tel.: 021/321-120).