Vrijeme održavanja: 05.02.2019.

Objavljeno: 06. 02. 2019. , Ažurirano: 07. 02. 2019.

Predstavnica Županijske komore Split Ines Budrović posjetila je u utorak, 5. veljače, tvrtku Termodinamika d.o.o. te predstavila aktivnosti i usluge koje HGK pruža svojim članicama s naglaskom na Digitalnu komoru – Gospodarsku mrežu.

Vlasnik tvrtke Karlo Pavela ponosno ističe desetogodišnji uzlazni trend poslovanja tvrtke koje se temelji na prodaji građevinskog materijala unutar četiriju sektora odnosno centara građevinskog materijala, metalurgije i suhe gradnje, osobnih zaštitnih sredstava i građevinskog željeza te sektora projekata. Uz Split, Termodinamika ima predstavništva u Rijeci i Zagrebu te je prepoznata kao odan partner na lokalnom i državnom području.

Tvrtka zapošljava više od 70 djelatnika koji se konstantno educiraju o svim novitetima i zahtjevima tržišta odnosno potrošača.

Pavela ističe da tijekom nadolazećih godina pozitivan trend rasta i razvoja planiraju održati kvalitetnom sistematizacijom poslovanja, razvojem novih mogućnosti, fleksibilnom i pouzdanom uslugom koja će im osigurati rast prodaje i što veći udio na tržištu. Zahvaljujući uspješnoj suradnji s partnerima te stručnosti svojih zaposlenika, ali i sposobnostima voditelja, budućnost tvrtke bilježit će samo uspješna poglavlja.

Hrvatsku gospodarsku komoru vidi isključivo kao servis gospodarstvenicima koji svojim mehanizmima i alatima treba utjecati na što bolje i zdravije poslovno okruženje u RH. Projekt Digitalna komora smatra kvalitetnim i potrebnim za olakšavanje poslovanja.