Vrijeme održavanja: 19.03.2018.

Objavljeno: 21. 03. 2018. , Ažurirano: 28. 03. 2018.

Predstavnik ŽK Split posjetio je 19. ožujka tvrtku Plavo d.o.o. iz Splita i u razgovoru se upoznao s novostima u poslovanju tvrtke.

Plavo d.o.o. je mlada, napredna tvrtka osnovana krajem 2007. godine,  koja se bavi proizvodnjom software-a, designom, konzaltingom i podrškom na područjima naprednih informacijskih tehnologija.

Svoje znanje i iskustvo te poslovne i kreativne sposobnosti dokazali su radom na brojnim projektima za uspješne domaće i strane tvrtke.

 KontrolniCentarBlue.jpg

Glavni proizvod je fiskalni software za ugostiteljstvo i trgovinu BluePOS; atraktivna te mogućnostima i dizajnom napredna POS blagajna za ugostiteljstvo i trgovinu, koju je za svoje poslovanje izabralo preko 2000 korisnika diljem Hrvatske. Tvrtka svojim klijentima pruža kompletnu uslugu održavanja IT sustava.

Da bi bili što efikasniji u poslovanju te što veću kvalitetu usluga pružili svojim korisnicima, Plavo d.o.o. je svoj poslovni model razvio oslanjanjem na partnere i distributere.

Želja je proširiti svoju prisutnost na domaćem i inozemnom tržištu.

U razgovoru je tvrtka upoznata sa uslugama i aktivnostima komore, te je s njihove strane istaknuta želja za sudjelovanjem u radu strukovne grupacije za IT koja djeluje u ŽK Split, a okuplja tvrtke iz područja IT djelatnosti.