Vrijeme održavanja: 04.05.2018.

Objavljeno: 07. 05. 2018. , Ažurirano: 28. 05. 2018.

Predstavnice Županijske komore Split posjetile su 4. svibnja tvrtku Ikar Interijeri d. o. o., na TTTS-u, Stobreč, na poziv vlasnika i direktora Maria Bertovića.

Tvrtka Ikar Interijeri d. o. o. osnovana je 2016. godine, a bavi se trgovinom na malo namještajem, opremom za rasvjetu i ostalim priborom za kućanstvo. Zapošljava tri djelatnika koji se stalno educiraju i unapređuju svoje zanje i radne vještine kako bi na što bolji i kvalitetniji način privukli klijentelu ne samo iz građanskog nego i poslovnog, posebice turističkog sektora.

Ponuda Ikar Interijera d. o. o. obuhvaća drvni namještaj za opremanje doma, apartmana, hotela i sl. hrvatske i bosansko-hercegovačke proizvodnje, poznat po izvrsnoj kvaliteti i otpornosti drva.

Bertović ističe važnost suradnje s HGK, osobito u dijelu sufinanciranja izlaganja na specijaliziranim sajmovima u RH, na kojima je uspostavio dobre poslovne kontakte i stekao zavidnu klijentelu. Rado se odaziva svim korisnim edukacijama, seminarima u organizaciji HGK koji mu pomažu u daljnjem unapređivanju i razvoju poslovanja.