Vrijeme održavanja: 23.01.2017.

Objavljeno: 26. 01. 2017. , Ažurirano: 27. 01. 2017.

U ponedjeljak, 23. siječnja, predstavnice ŽK Split posjetile su pogon tvrtke Herba Pharm d. o. o. u Kaštel Starom.

Herba Pharm d. o. o. već 15 godina osigurava svojim kupcima na domaćem tržištu svježe i kvalitetne farmaceutsko-kozmetičke proizvode. Sjedište tvrtke je u Splitu, proizvodnja i skladište nalaze se u Kaštel Starom, a maloprodaja se obavlja u ljekarnama i biljnim drogerijama diljem RH te putem Interneta. Riječ je o širokom spektru proizvoda od dodataka prehrani do prirodne kozmetike.

Mr. ph. Šeila Balić-Svalina, vlasnica tvrtke, nastoji iskoristiti prednosti i ljepote prirodnog liječenja, stoga su svi proizvodi u osnovi napravljeni od pčelinjih proizvoda meda, propolisa, polena i matične mliječi. U posljednjih nekoliko godina tržištu je ponuđena i ekskluzivna prirodna kozmetika s eteričnim uljem smilja, proizvedenom na otoku Šolti.
podloga-za-razne-jezike-–-kopija.jpg

S ciljem poboljšanja poslovanja, predstavnice ŽK Split upoznale su predstavnike tvrtke s novim uslugama HGK s naglaskom na online Katalog hrvatskih proizvoda i znakove vizualnog označavanja hrvatskih proizvoda i usluga – Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, namijenjenih poticanju razvoja domaće proizvodnje te druge aktivnosti koje su u tijeku, poput nastupa na sajmovima uz sufinanciranje i organizaciju HGK, različite edukacije, poslovne susrete i ostale usluge koje su na raspolaganju članicama.