Vrijeme održavanja: 06.02.2017.

Objavljeno: 10. 02. 2017. , Ažurirano: 13. 02. 2017.

U ponedjeljak, 6. veljače, predstavnice ŽK Split posjetile su proizvodni pogon tvrtke Apricum d. o. o.  smješten u bescarinskoj zoni u Sjevernoj luci u Splitu.

Tvrtka Apricum d. o. o. osnovana je 2001. godine i, uz proizvodni pogon, ima vlastiti servis i prodavaonicu. Tvrtka se bavi proizvodnjom sofisticiranih elektroničkih uređaja, uglavnom za područje automatizacije zgrada i temelji se na principu „ključ u ruke“, od nabave materijala, proizvodnje, testiranja, puštanja u pogon, do pakiranja i isporuke diljem svijeta.

 1.jpg

Tvrtka posjeduje certifikat sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2009, a 2011. godine auditira je njemačko-francuska tvrtka Hager s ciljem kvalificiranja tvrtke kao pouzdanog proizvođača elektroničkih uređaja, što 2015. godine čini i tvrtka Bosch s ciljem zadovoljavanja  zahtjeva norme VDA 6.3 za proizvođače elektroničkih sklopova i uređaja u autoindustriji.

Apricum d. o. o. je član KNX grupe (KNX - svjetski standard za upravljanje kućama i zgradama) te jedan od osnivača nacionalne Hrvatske KNX grupe. Za širenje znanja o standardu upravljanja kućama i zgradama uspostavili su i KNX trening centar.

S ciljem poboljšanja poslovanja, predstavnice ŽK Split upoznale su rukovodstvo tvrtke s novim uslugama HGK, s naglaskom na online Katalogu hrvatskih proizvoda, potom s nastupom na sajmovima uz sufinanciranje i organizaciju HGK, planiranim edukacijama, poslovnim susretima i ostalim uslugama koje su na raspolaganju članicama.