Vrijeme održavanja: 09.11.2018.

Objavljeno: 15. 11. 2018. , Ažurirano: 19. 11. 2018.

U petak, 9. studenoga, predstavnici ŽK Split posjetili su tvrtku Alpro-ATT d.o.o. u Trogiru gdje ih je vlasnik Tonči Medić upoznao s aktualnostima u poslovanju.

Alpro-ATT privatna je tvrtka osnovana 1992. godine u Trogiru. Uz sjedište i proizvodni pogon u Trogiru, tvrtka posjeduje proizvodno-skladišni centar u Zaprešiću te poslovnice u Rijeci i Osijeku sa skladištima u Vukovaru i Jurdanima.  

Tvrtka je jedan od vodećih hrvatskih proizvođača različitih vrsta cijevi i spojnih dijelova od plastičnih masa. U proizvodnju su uz PVC uvedeni i novi termoplastični materijali (PE i PP) čime se u tehnološkom smislu održava korak s najnovijim dostignućima u proizvodnji cijevi i spojeva. Sa svojim je proizvodima Alpro-ATT prisutan u nizu europskih zemalja čime potvrđuje ugled kvalitetnog i pouzdanog partnera. Posebna se pozornost posvećuje kontinuiranoj kontroli kvalitete, te je kontrolni laboratorij tvrtke opremljen suvremenim uređajima koji kontroliraju kvalitetu ulazne sirovine i gotovih proizvoda.

Tvrtka je izvozno orijentirana, stoga su predstavnici ŽK Split upoznali njeno rukovodstvo s uslugama Hrvatske gospodarske komore namijenjene jačanju internacionalizacije poslovanja te snažnijemu pozicioniranju na domaćem tržištu na kojem je nedovoljno zastupljena.