Vrijeme održavanja: 28.04.2017.

Objavljeno: 28. 04. 2017. , Ažurirano: 10. 05. 2017.

Nataša Bušić iz Odsjeka za turizam ŽK Split sastala se 28. travnja s Andrianom Vidaković, direktoricom hotela Salona Palace u Solinu. Sastanak se održao u novootvorenom hotelu Salona Palace u Solinu koji se nalazi do samog ulaza u negdašnju antičku metropolu rimske provincije Dalmacije.

Na sastanku je Bušić predstavila usluge koje HGK nudi: katalog hrvatskih proizvoda, mogućnost dobivanja besplatnog poreznog savjetovanja, mogućnost dobivanja besplatnog vaučera za pročišćene tekstove zakona, mogućnost dobivanja znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, a zatim aktivnosti Strukovne grupacije hotelijera ŽK Split te buduće planove.

S obzirom na manjak hotelskih kapaciteta u Splitsko-dalmatinskoj županiji, raduje ovo novo izdanje hotela s 4 zvjezdice koji je povećao kapacitet hotelskog smještaja županije za 47 hotelskih soba, od onih standardnih do delux. Iako moderan, interijer hotela, u svakom kutku podsjeća na drevni grad u blizini, dok se izvana svojim modernim konturama potpuno uklopio u zahtjevan okoliš.

Budući da se hotel nalazi izvan grada, obogatio je svoju ponudu svim nužnim segmentima: a la carte restoranom Porta Salonae, kongresnom dvoranom koja može primiti i do 350 osoba, dvoranom za sastanke do 20 osoba te kutkom za fitness i Spa & Wellness.