Vrijeme održavanja: 11.11.2019.

Predstavnice Županijske komore Split posjetile su 11. studenoga tvrtku Max Moris d.o.o. u Splitu, na poziv direktora Marija Čerine.

Objavljeno: 18. 11. 2019. , Ažurirano: 18. 11. 2019.

Tvrtku koja sljedeće godine obilježava 30 godina uspješnog rada, osnovala je obitelj Parmač koja je napornim radom i ustrajnošću, kontinuiranim unapređivanjem tehnološke opremljenosti i usavršavanjem kadra, postupno povećavala obujam posla i poslovni prostor, vođena mišlju da svojim partnerima – stolarima, arhitektima i projektantima – pruži cjelovit servis za izradu visokokvalitetnog namještaja po mjeri.

Ponosni su i na brojne nagrade koje svjedoče o njihovu kontinuiranom rastu kvalitete usluge, poput uvrštavanja u Zlatnu knjigu najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera.

Danas ovaj veliki drvni centar sa 115 djelatnika raspolaže prodajnim, skladišnim i proizvodnim prostorima površine veće od 9000 četvornih metara.

Direktor Čerina posebno je istaknuo da se velika pozornost posvećuje mjerama zaštite na radu, stimulaciji i motivaciji djelatnika, kao i zaštiti okoliša na temelju ekonomičnoga korištenja prirodnih resursa, upotrebe ekološki prihvatljivih tehnologija, smanjivanju otpada i racionalne potrošnje energije.

Max & Moris sudjeluje i na svim većim specijaliziranim sajmovima u Hrvatskoj gdje redovito predstavlja svoje proizvode i usluge, a ove godine su bili partner 23. Međunarodnog sajma SASO 2019. održanog u listopadu u Splitu.

Tvrtka je već drugu godinu uključena u eksperimentalni program Dualni model obrazovanja koji se provodi u suradnji sa županijskim strukovnim školama.

U tvrtki su zainteresirani za stjecanje znaka kvalitete HGK i namjeravaju aplicirati za bespovratna sredstva Ministarstva gospodarstva te podupiru sve napore HGK koji su usmjereni na jaču prezentaciju gospodarstva na međunarodnoj sceni, posebno na najvećim drvoprerađivačkim sajmovima.

Iskazali su interes za osnivanje strukovne grupacije drvne industrije ŽK Split kako bi se identificirali zajednički problemi ove djelatnosti te radilo na njihovu rješavanju.