Vrijeme održavanja: 10.04.2019.

Objavljeno: 12. 04. 2019. , Ažurirano: 03. 05. 2019.

Djelatnica Županijske komore Split Olga Škevin posjetila je 10. travnja tvrtku ZAST d.o.o. u Splitu te se u razgovoru s direktorom Mladenom Mijačem i voditeljicom kvalitete Tinom Mijač upoznala s poslovanjem tvrtke.

ZAST d.o.o. ovlaštena je i specijalizirana tvrtka za obavljanje poslova iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša. Tvrtka posjeduje akreditaciju dobivenu od Hrvatske akreditacijske agencije za ispitni laboratorij prema zahtjevima norme HRN EN ISO/IEC 17025. U sklopu ovog ovlaštenja tvrtka provodi ispitivanja kvalitete zraka, emisije onečišćujućih tvari u zraku iz nepokretnih izvora, električnih instalacija i sustava, djelovanja munje na građevine te akustička ispitivanja.

Direktor Mijač kazao je da ova splitska tvrtka uspješno posluje još od 1965. godine zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu njenih ovlaštenih inženjera na poslovima sigurnosti i zaštite te profesionalnoj i kvalitetnoj usluzi koju pružaju svojim klijentima.

Djelatnica ŽK Split upoznala je predstavnike tvrtke s aktivnostima i uslugama HGK s posebnim naglaskom na projekt Digitalna komora te predstavila mogućnosti za poslovnu suradnju u radu i aktivnostima komorskih strukovnih asocijacija.