Vrijeme održavanja: 09.03.2017.

Objavljeno: 23. 03. 2017. , Ažurirano: 11. 04. 2017.

Mobilni tim Županijske komore Split, 09.03.2017, posjetio je tvrtku Pravi klik j. d. o. o. u Sinju na adresi Splitska 49.

Pravi klik j. d. o. o. za poslovanje nekretninama i turizam, koja posluje pod nazivom Real Estate Cro, poslovni je subjekt koji djeluje od prošle godine na tržištu nekretnina Sinja i Cetinske krajine, ali je aktivna i u drugim dijelovima Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije.

Vlasnica tvrtke, Dijana Uvanović, bavi se posredovanjem od 2003. godine, a vlastitu je agenciju osnovala nakon višegodišnjega uspješnog rada u dvjema renomiranim splitskim agencijama za nekretnine. Agencija Real Estate Cro aktivna je članica Strukovne grupacije posrednika u prometu nekretnina.

Uvanović smatra da manjkava i nedorečena zakonska regulativa generira dodatne probleme u svakodnevnom poslovanju te ističe da Grupacija može i treba još snažnije djelovati kao korektiv u svrhu  poboljšanja uvjeta za rad posrednika.

Predstavnice ŽK Split predstavile su nove usluge koje HGK pruža svojim članicama od kojih je za agenciju Real Estate Cro najzanimljivija mogućnost dobivanja pročišćenih tekstova zakona i ostala pravna pomoć.

Tvrtka je zadovoljna suradnjom s HGK te se nada da će se ta suradnja nastaviti i produbiti.