Vrijeme održavanja: 01.06.2018.

Objavljeno: 04. 06. 2018. , Ažurirano: 05. 06. 2018.

Predstavnica Županijske komore Split posjetila je 1. lipnja tvrtku A Priori d. o. o. u Starom Gradu na Hvaru, na poziv vlasnice i direktorice Sanje Dužević.

A Priori d. o. o. za poslovanje nekretninama novi je poslovni subjekt na tržištu nekretnina Splitsko-dalmatinske županije. Tvrtka je osnovana 2017. godine s jasnom vizijom i ciljem u spajanju pozitivnog poslovanja turističke agencije Hvar Unlimited posljednjih desetak godina s poslovanjem nekretninama u okviru tvrtke A Priori d. o. o.

Tvrka posluje na području otoka Hvara, s tendecijom proširenja poslovanja i na druga područja.

Vlasnica tvrtke Sanja Dužević nije se aktivnije bavila posredovanjem u prometu nekretnina do 2017. godine te joj je svaka pomoć i podrška HGK i te kako važna.

Predstavnica ŽK Split predstavila je sve usluge koje HGK pruža svojim članicama te objasnila funkcioniranje i rad Strukovne grupacije posrednika u prometu nekretnina, čiji je i ona član.

Dužević naglašava da se smjernice poslovanja agencije temelje na zakonskoj regulativi, poslovnom integritetu i transparentnom i poštenom odnosu prema prodavateljima i kupcima.

Izuzetno je zadovoljna pomoći koju dobiva od HGK, posebice njihovim poštovanjem svih zakonskih obveza i objašnjenjem nedoumica o njima te mogućnostima koje pruža svojim članicama organiziranjem edukacija, seminara te foruma, kako bi se poslovanje tvrtke A Priori d. o. o. pozitivno razvijalo.