Vrijeme održavanja: 11.06.2018.

Objavljeno: 11. 06. 2018. , Ažurirano: 12. 06. 2018.

Predstavnica Županijske komore Split posjetila je 11. lipnja tvrtku 21 ST CENTURY nekretnine&turizam na poziv vlasnice i direktorice Matee Prka.

21 ST CENTURY nekretnine&turizam mladi je poslovni subjekt koji se bavi poslovanjem nekretninama u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Osnovana je 2018. godine, aktivni je član Strukovne grupacije posrednika u prometu nekretnina te Registra posrednika u prometu nekretnina HGK.

Matea Prka ističe da blisko surađuje s iskusnim poreznim savjetnicima i odvjetnicima kako bi klijent dobio pravovremneu i sveobuhvatnu informaciju o nekretnini koja ga zanima, čime usluga 21ST CENTURY nekretnine&turizam bilježi iskorak u odnosu na samu kupnju ili prodaju nekretnine. Područje poslovanja je širokog aspekta, od Istre do Dubrovnika, Zagreba te Slavonije.

Matea je jako zadovoljna dosadašnjom suradnjom i podrškom koju je dobila od HGK, počevši od davanja bitnih smjernica i dokumenata potrebnih za obavljanje djelatnosti posredovanja u prometu nekretnina do rješavanja svih upita ili nedoumica u vezi sa zakonskim rješenjima, čiji su posrednici u prometu nekretnina obveznici.

Predstavnica HGK predstavila je sve aktivnosti i usluge koje HGK pruža svojim članicama, posebno u dijelu poslovanja nekretninama, te naglasila dobrobit sudjelovanja na svim predavanjima, seminarima ili edukacijama na kojima Matea može dobiti iscrpna i potrebna znanja kako bi poslovanje njezine tvrtke bilo što bolje i konkurentnije na tržištu nekretnina.

Matea Prka pozdravlja napore HGK u iznalaženju optimalnog rješenja za poslovanje posrednika u prometu nekretnina usvajanjem prijedloga i pozitivnih rješenja članova strukovnih grupacija posrednika u prometu nekretnina i Udruženja poslovanja nekretninama radi izmjena i dopuna resornog zakona, čime se bitno poboljšava njihov status i uloga u cjelokupnom gospodarstvu.