ŽK Split: Održana treća radionica Google Digitalna garaža

Vrijeme održavanja: 14.12.2017.

U sklopu programa Google Digitalna garaža se, 14. prosinca u Županijskoj komori Split , održala treća radionica o digitalnom marketingu.

Digitalna garaža je Googleova inicijativa kojoj je cilj omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Inače, program se provodi u partnerskoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Otvorenog učilišta Algebra, namijenjen je malim i srednjim tvrtkama koje žele povećati korištenje digitalnih alata i tako iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Polaznike na radionici, Algebrina predavačica Matea Brstilo, upoznala je s osnovama digitalnog marketinga, načinima izrade online prisutnosti i ciljeva web stranica, konceptima optimizacije web stranica te općenito o društvenim mrežama i njihovim mogućnostima u kontekstu digitalnog marketinga. Polaznike je upoznala i s osnovama  Google AdWordsa i web analitike.

Svi su sudionici izrazili zadovoljstvo organizacijom ove trostane radionice te želju za organizacijom sličnih radionica.