Radionica Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama


Objavljeno: 20. 10. 2017. , Ažurirano: 20. 11. 2017.


Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike u petak, 17. studenoga, u 10 sati u prostorijama Županijske komore Split održava radionicu Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama o sudjelovanju na natječaju u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike raspisalo je 10. listopada poziv za podnošenje ponuda na natječaj Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama. Natječaj je dostupan na poveznici.

Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima (proizvodna poduzeća osim prehrambene industrije), zainteresiranim projektantima, savjetnicima za pripremu prijave, mogućim proizvođačima opreme te ostalim zainteresiranim.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave koja je u nastavku teksta.

Poziv i program radionice nalaze se u pratećim dokumentima.

Kontakt-osoba u ŽK Split je Ana Marija Puzić, Odsjek za industriju i IT i Odsjek za energetiku i zaštitu okoliša, telefon: 021/321-139.