Vrijeme održavanja: 27.01.2017. - 29.01.2017.

Objavljeno: 27. 01. 2017. , Ažurirano: 31. 01. 2017.

Na četvrtomu međunarodnom sajmu vjenčanja, zdravlja i ljepote Wedding Day 2017., koji je od 27. do 29. siječnja održan u splitskoj Spaladium Areni, direktorica ŽK Split Vesna Friedl predstavila je Poduzetnički inkubator ŽK Split za poduzetnice početnice.

''Aktivnosti Županijske komore Split u poticanju poduzetništva te posebno poduzetništva žena, rezultirale su prošle godine pokrenutim Poduzetničkim inkubatorom za poduzetnice početnice, koji se nalazi u sklopu ŽK Split i u kojem se trenutno razvijaju četiri mlade tvrtke u vlasništvu žena, od kojih se jedna bavi upravo organizacijom vjenčanja, a druga zdravstvenim turizmom'', rekla je Vesna Friedl.

 1.jpg
Predstavnice ŽK Split, Hrvatske udruge poslovnih žena Krug i Inkubatora za poduzetnice-početnice na sajmu


Pojedinačno su se predstavile i sve korisnice Inkubatora ŽK Split: tvrtka Aplikat 28 d. o. o. koja se bavi poslovnim savjetovanjem, ponajprije u vezi s projektima financiranima iz nacionalnih i fondova Europske unije; Enjoy Health j. d. o. o., agencija koja klijentima uz vrhunske zdravstvene usluge nudi i različite turističke usluge; Weddings in Split  j. d. o. o. - agencija specijalizirana za organizaciju vjenčanja i događanja u RH za strance te Agentura A. Z. j. d. o. o. - tvrtka za savjetovanje poslovnih subjekata s područja Češke i Slovačke pri ulasku na hrvatsko tržište.

U tri dana održavanja sajma, u posebnom dijelu namijenjenom gospodarstvenicima, posjetitelji su na info-pultu ŽK Split mogli dobiti sve informacije o Inkubatoru, njegovim korisnicama i ostalim aktivnostima ŽK Split u poticanju poduzetništva, posebice žena.

 2.jpg
Info-pult ŽK Split

Četvrti međunarodni sajam vjenčanja, zdravlja i ljepote Wedding Day 2017. i sajam mama, djece, beba i trudnica, okupio je više od 160 izlagača te ponudio bogat popratni program, od predstavljanja projekata zdravstvenog turizma i komparativnih prednosti Splitsko-dalmatinske županije, stručnih predavanja i edukacija do modnih revija, radionica, kulinarskih natjecanja i dr.

 3.jpg
S jedne od manifestacija iz bogatog programa sajma

4.jpg
Predstavljanje korisnica Inkubatora ŽK Split