ŽK Sisak i dalje na projektu učenja o poduzetništvu Povjetarac – Pokreni posao!

www.pixabay.com
Vrijeme održavanja: 08.02.2017.
Kao dugogodišnji suradnik Udruge Novi svijet iz Siska, Županijska komora Sisak uključit će se u provedbu i trećeg dijela projekta Povjetarac – Pokreni posao! (3. dio)

U organizaciji Udruge Novi svijet iz Siska, 8. veljače sastali su se partneri i suradnici koji su uključeni u provedbu trećega projektnog ciklusa, naziva Pokreni posao. Ovaj projekt provodi se u okviru programske platforme Povjetarac i cilj joj je jačanje kompetencija mladih.

Kao dugogodišnji suradnik Udruge Novi svijet iz Siska, Županijska komora Sisak uključit će se u provedbu projekta održavanjem predavanja Pravni okvir osnivanja tvrtki i obrta i Usluge Hrvatske gospodarske komore, koje će se održati 4. ožujka.

Program obuhvaća ciklus od pet seminara s tematikom poduzetništva, namijenjen je učenicima završnih razreda srednjih škola, a cilj mu je postići motivaciju i povećanje kompetencija za samozapošljavanje i poduzetništvo. Na svakom seminaru polaznici uz stručnog i kompetentnog predavača savladavaju specifična znanja i vještine koje značajno utječu na motiviranost i povećanje kompetencija mladih za pokretanje vlastitog posla.

Projekt je odobren na temelju Poziva za prijavu programa i projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih Republike Hrvatske. Nositelj projekta je Udruga Novi svijet iz Siska, a partner Hrvatski zavod za zapošljavanje područni ured Sisak.

Kontakti

  • Brankica Grd direktorica ŽK Sisak Tel: +385 44 521 038 Email: bgrd@hgk.hr