Vrijeme održavanja: 05.04.2016.

Objavljeno: 05. 04. 2016. , Ažurirano: 30. 08. 2016.

Županijska je komora Sisak, u suradnji s Lureti j. d. o. o., 5. travnja organizirala seminar Ekonomski najpovoljnija ponuda u smislu nove Direktive EU te Upravljanje bagatelnom nabavom.

Svrha je seminara bila educirati polaznike o nadolazećim promjenama u sustavu javne nabave zbog potrebe usklađivanja hrvatskog zakonodavstva s novim direktivama u području javne nabave. Na seminaru je bilo riječi o ključnim promjenama koje se očekuju i za naručitelje i za ponuditelje, osobito u dijelu kriterija ekonomski najpovoljnije ponude koji se trenutno u Republici Hrvatskoj iznimno malo upotrebljava.

Predavačica je bila Katarina Depope Radman, nacionalna stručnjakinja za javnu nabavu, akreditirana provoditeljica projekta u dijelu pripreme, provedbe i ostvarenja postupka javne nabave, trenerica i specijalistica u sustavu javne nabave.

Seminaru je prisustvovalo 26 polaznika među kojima su bili stručni izvršitelji iz malih i srednjih tvrtki te institucija.

Sudjelovanje na radionici priznaje se u redovito usavršavanje, a potvrda o pohađanju koju su dobili svi polaznici seminara služi za obnavljanje certifikata u skladu s Pravilnikom o izobrazbi u području javne nabave (NN 06/2012 i 125/14).