Vrijeme održavanja: 22.09.2021.

Objavljeno: 04. 08. 2021. , Ažurirano: 07. 09. 2021.

HGK - Županijska komora Sisak u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja organizira besplatan webinar Dokumentacija o nabavi – tehničke specifikacije, podugovaratelji; Ponuda s praktičnim primjerima; Kriterij za odabir ponude – ENP; Sklapanje, izvršenje i izmjene ugovora o javnoj nabavi, u srijedu, 22. rujna, u 9 sati, putem aplikacije Microsoft Teams.

Predavači su Dragica Markanović i Ante Loboja, stručnjaci Uprave za trgovinu i politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Radionica je namijenjena sudionicima u postupcima javne nabave – gospodarskim subjektima, ponuditeljima i naručiteljima te polaznicima omogućuje stjecanje prava na bodove (8 bodova) koji su potrebni za obnovu certifikata u području javne nabave. Svakom polazniku ove radionice Ministarstvo će izdati potvrdu o pohađanju programa usavršavanja. Radionica je organizirana temeljem Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i dio je programa redovitog usavršavanja u području sustava javne nabave.

Potrebno se prijaviti online prijavnicom u nastavku najkasnije do ponedjeljka, 20. rujna.

Maksimalan broj polaznika je 50. Prijave će se evidentirati prema redoslijedu primitka. Prednost imaju tvrtke članice HGK iz Sisačko-moslavačke županije.

Nakon održane radionice, Ministarstvo će dostaviti potvrdu o sudjelovanju na adresu navedenu u prijavi.

Poveznicu za webinar ćemo poslati na e-adresu navedenu u prijavi. Ako nemate instaliranu aplikaciju Microsoft Teams na svom računalu ili mobilnom uređaju, možete ju preuzeti OVDJE.

Više informacija možete dobiti u HGK – Županijskoj komori Sisak, od Kristine Grabovice (telefon: 044/522-322; e-mail: kgrabovica@hgk.hr).

U pratećim dokumentima nalazi se detaljan program radionice.