Vrijeme održavanja: 02.09.2016.

Ovaj je natječaj objavljen kao nastavak na zatvorene natječaje Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP

Objavljeno: 23. 08. 2016. , Ažurirano: 19. 10. 2016.

Županijska komora Sisak, u suradnji sa Sektorom za međunarodne poslove HGK, organizira predstavljanje natječaja Ministarstva poduzetništva i obrta RH Kompetentnost i razvoj MSP, u petak, 2. rujna, u 11 sati u ŽK Sisak.

Ovaj je natječaj objavljen kao nastavak na zatvorene natječaje Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP.

Cilj je poziva na dostavu projektnih prijedloga ojačati konkurentnost MSP-a stvaranjem i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnim tržištima i usvajanjem novih rješenja i tehnologija.

Prihvatljivi su prijavitelji mikro, male i/ili srednje velike tvrtke koje djeluju pojedinačno. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 300 tisuća kuna, dok ukupna državna potpora ne može prijeći prag od 30 milijuna kuna.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava, s rokom prijave od 1. lipnja do 31. prosinca, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 867.000.000 kuna.

Više informacija o natječaju te natječajnu dokumentaciju možete pronaći putem poveznice.

Sudjelovanje je potrebno potvrditi slanjem popunjenoga prijavnog obrasca na elektroničku adresu kgrabovica@hgk.hr ili faks 044/521-531, najkasnije do 1. rujna.

Poziv i prijavnica nalaze se u pratećim dokumentima.

Kontakt-osoba u ŽK Sisak: Kristina Grabovica (telefon: 044/522-322, e-adresa: kgrabovica@hgk.hr).