Vrijeme održavanja: 19.04.2018.

Objavljeno: 20. 04. 2018. , Ažurirano: 23. 04. 2018.

Besplatna interaktivna radionica o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja namijenjena poduzetnicima održana je 19. travnja u Županijskoj komori Sisak u sklopu programa Google Digitalna garaža koja se provodi u partnerskoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Otvorenog učilišta Algebra. Radionica je pokrenuta kako bi se lokalnim tvrtkama pomoglo maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalne tehnologije, a prisustvovali su joj mali i srednji poduzetnici koji žele povećati korištenje digitalnih alata te na taj način iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Certificirana predavačica digitalnog marketinga Marija Relić poduzetnicima je pojasnila sustav digitalnog marketinga, na koji način digitalne tehnologije mogu koristiti za svoje poslovanje, unaprijediti svoje poslovanje i naučiti kako se dalje usmjeravati te kako pronaći informacije koje će im biti potrebne da bi svoje poslovanje podigli na višu razinu.

Google digitalna garaža je online platforma putem koje ljudi mogu učiti određene tehnike. Postoji više od tridesetak modula kojima polaznici mogu pristupati i stjecati certifikate.

Cilj je ovakvih radionica omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama se želi digitalnim vještinama osnažiti radnu snagu te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast, kao što im se želi omogućiti i pristup globalnim tržištima.

Više informacija o radionicama Google Digitalna garaža dostupno je na poveznici.