Vrijeme održavanja: 21.09.2016.

Objavljeno: 12. 09. 2016. , Ažurirano: 13. 09. 2016.

Predstavljanje Poziva za dostavu projektnih prijava Kompetentnost i razvoj MSP, koji je raspisalo Ministarstvo poduzetništvo i obrta, organizira Sektor za međunarodne poslove HGK. Objavljeni Poziv jest nastavak na zatvorene natječaje Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP. Cilj je predstavljanja upoznavanje poduzetnika s natječajima, kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije.

U sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. diodijelit će se bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u iznosu 867 milijuna kuna mikro, malim i srednjim tvrtkama, pri čemu će iznosi pojedinačnih potpora biti od 300 tisuća do 30 milijuna kuna.

Javni poziv na dostavu projektnih prijava Kompetentnost i razvoj MSP trajni je poziv. Prijave se podnose na hrvatskom jeziku od 1. lipnja do iskorištenja sredstava, zaključno do 31. prosinca 2016. Natječajna dokumentacija dostupna je na sljedećoj poveznici.

Predstavljanje natječaja je besplatno, a prijaviti se možete popunjavanjem prijavnice.