U Šibeniku predstavljen natječaj za bespovratna sredstva Kompetentnost i razvoj MSP

HGK / ŽK Šibenik
Igor Bobek iz Sektora za međunarodne poslove HGK predstavio natječaj EU Kompetentnost i razvoj MSP poduzetnicima u ŽK Šibenik
Vrijeme održavanja: 21.09.2016.   /   Rok prijave: 20.09.2016.
Sektor za međunarodne poslove i EU pri HGK, u suradnji sa ŽK Šibenik, predstavio je gospodarstvenicima u srijedu, 21. rujna, u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić, natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj – Kompetentnost i razvoj MSP.

Igor Bobek iz Sektora za međunarodne poslove i EU poduzetnicima je predstavio uvjete natječaja, intenzitete potpora, kriterije, proces prijave na natječaj te proces odobravanja bespovratnih sredstava. Istaknuo je da se natječajem potiču početna ulaganja povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice, proširenjem kapaciteta postojeće, diversifikacijom proizvodnje ili promjenom proizvodnog procesa poslovne jedinice. Također je istaknuo da je cilj natječaja jačanje regionalne konkurentnosti razvojem malog i srednjeg poduzetništva te razvojem novih kompetencija i stvaranjem novih radnih mjesta.

Prezentaciji je prisustvovalo tridesetak poduzetnika koje su najviše zanimali načini financiranja projekata i kriteriji za javljanje na natječaj.

Kontakti

  • Jagoda Vlahov Viša stručna suradnica Tel: +385 22 311606 Email: jvlahov@hgk.hr