Vrijeme održavanja: 07.02.2017.

Objavljeno: 02. 02. 2017. , Ažurirano: 08. 02. 2017.

HGK u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira radionice povezane s otvorenim javnim pozivima na natječaje za potpore iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. Tako će se 7. veljače u ŽK Rijeka na adresi Bulevar oslobođenja 23, od 11 do 14 sati, održati radionica Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu. 

Predavači su Sanja Fišer, Antonija Mršić i Bruno Radojica. Cilj ovog Poziva je podržati projekte usmjerene ka novim proizvodima i uslugama s višom i visokom dodanom vrijednošću koje imaju pozitivan učinak na poslovne rezultate i rast poduzeća te s tržišnim potencijalom na međunarodnoj razini.

Trajno otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijski prioritet 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifični cilj 3d2 „Povećana inovativnost MSP–ova“. Prijave na natječaj primaju se do 15. veljače 2017. Krajnji rok za zaprimanje projektnih prijava je 31. prosinca 2017. godine.

Pozivom su predviđene:

A) Potpore za inovacije za mala i srednja poduzeća
B) Potpore za inovacije procesa i organizacije poslovanja
C) Potpore male vrijednosti (pod uvjetom da su dodijeljene potpore navedene u točkama A i B)

Prijaviti se na radionicu možete e-poštom, porukom na adresu davor.nikolic@mingo.hr. U predmetu poruke potrebno je navesti Radionica u Rijeci, a u poruci treba napisati ime i prezime sudionika, tvrtku, mjesto, adresu, djelatnost tvrtke, funkciju polaznika, njegov telefon i e-adresu. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta prima prijave do popunjenja kapaciteta dvorane (55 mjesta).

Više detalja možete pročitati na webu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.