Objavljeno: 15. 02. 2017. , Ažurirano: 15. 02. 2017.

Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel održat će se u porečkoj dvorani Žatika od 22. do 25. veljače. Potreba mnogobrojnih renomiranih hrvatskih i inozemnih tvrtki da se okupe na jednomu mjestu i izlože novosti  na renomiranom i specijaliziranomu mjestu poput sajma Promohotel, potaknula je potrebu da se sajamski prostor poveća, pa će se ove godine održati na ukupno 4200 četvornih metara unutarnjeg i 500 četvornih metara vanjskoga izložbenog prostora, što će biti najveće izdanje sajma u Poreču od njegova početka 1993. godine.

Tvrtke koje će izložiti svoje proizvode dolaze iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Austrije, a svakodnevni program sajma bit će obogaćen zanimljivim stručnim događanjima, okruglim stolovima, predavanjima, radionicama i prezentacijama kompetentnih predavača. 

Također, u organizaciji HGK - Županijske komore Pula i Upravnog odjela za turizam Istarske županije, 24. veljače u 13 sati održat će se četvrti Regionalni forum obiteljskog smještaja Istarske županije. Forum je edukativnoga karaktera i namijenjen je pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu s područja Istarske županije. Na Forumu će, između ostalog, biti riječi o podizanju kvalitete obiteljskog smještaja, brandiranju destinacije te o tome kako najbolje iskoristiti online kanale za promociju i prodaju smještaja. Naglasak će biti na inovativnim rješenjima važnima za uspješno vođenje obiteljskog smještaja te na povezivanju privatnog i javnog sektora.