ŽK Pula: Održana radionica o dodjeli potpora za ribarstvo i akvakulturu

www.pixabay.com
Vrijeme održavanja: 03.02.2016.
Riječ je o natječajima u sklopu kojih se dodjeljuju sredstva Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo 2014. - 2020., odnosno natječajima u sklopu mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture“ te mjere IV.4. „Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture"

Jelena Jerbić iz Uprave ribarstva Ministarstva poljoprivrede, sa suradnicima iz Uprave ribarstva te Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, održala je u ŽK Pula, u srijedu, 3. veljače, radionicu o dodjeli potpora i natječajima za ribarstvo i akvakulturu.

Riječ je o natječajima u sklopu kojih se dodjeljuju sredstva Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo 2014. - 2020., odnosno natječajima u sklopu mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture“ te mjere IV.4. „Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture". Rokovi za podnošenje zahtjeva, ovisno o natječaju, jesu 1. ožujka odnosno 1. travnja.

Inače, Hrvatska gospodarska komora raspisala je treći natječaj za dodjelu vaučera namijenjenih izradi projektne dokumentacije. Natječaj je namijenjen isključivo članicama HGK, korisnicima sredstava iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo te je njime osiguran iznos od 150.000 kuna. Sredstva su namijenjena sufinanciranju izrade projekata za prijavu na natječaje „Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture“ i „Produktivna ulaganja u akvakulturu" koje raspisuje Ministarstvo poljoprivrede. Natječaj je otvoren do 29. veljače ili do iskorištenja sredstava.

Vaučeri se mogu ostvariti kod članica HGK, registriranih za savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, koje u Bazi EU projekata poslovnih savjetnika pri HGK imaju evidentiran najmanje jedan ugovoren projekti. Poslovni savjetnici organizirano djeluju pri HGK putem Zajednice poslovnih savjetnika, dok poslovni savjetnici iz Istarske županije djeluju putem Strukovne grupe poslovnih savjetnika ŽK Pula.

Kontakti

  • Gordana Klančić-Sorić Viša stručna suradnica Tel: +385 52 378 114 Email: gklancic@hgk.hr