ŽK Pula: Konferencija Nabava – smanjuje troškove i unapređuje poslovanje

Vrijeme održavanja: 17.02.2017.   /   Rok prijave: 16.02.2017.
Pametna nabava ne podrazumijeva samo najnižu cijenu, nego optimiranje procesa nabave uz potporu visokotehnoloških rješenja koji podupiru ukupni nabavni kanal i sve faze nabave

ŽK Pula i tvrtka RIS d. o. o. Rijeka u petak, 17. veljače, u 11 sati organiziraju stručnu konferenciju Nabava – smanjuje troškove i unapređuje poslovanje.

Cilj je konferencije direktorima, menadžerima, čelnicima tvrtki, poduzetnicima te voditeljima i djelatnicima iz sektora nabave predstaviti kako tradicionalan proces nabave učiniti učinkovitijim, kako smanjiti troškove, kako ubrzati proces nabave i ostvariti zacrtane planove. Naime, softver za elektroničku nabavu, poznatiji kao e-nabava, sofisticiran je integralan informacijski sustav koji u potpunosti informatizira i prati ukupan proces nabave i integrira sve sudionike u nabavnom procesu – sve odjele unutar tvrtke, menadžment i dobavljače s nabavom.

Predavači su Davor Popović, izvršni direktor središnje Nabave u Podravki, Mato Vukić, voditelj eAukcija u Podravki, te Daniel Pavlić i Hari Zamlić iz tvrtke RIS.

Detaljnije informacije o konferenciji i načinu prijave dostupne su u pozivu u pratećim dokumentima (u lijevom stupcu ove stranice).

Ako vaš internetski preglednik  ne otvara PDF-ove, pokušajte ga konfigurirati prema Adobeovim UPUTAMA ili učitajte željeni dokument (desni klik mišem na poveznicu dokumenta i odabir opcije za spremanje) pa ga otvorite pomoću preglednika PDF-ova instaliranoga na svojem uređaju.

Organizatori

Županijska komora Pula
RIS d.o.o. Rijeka