Poziv na radionicu Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka

Pixabay
Vrijeme održavanja: 25.09.2017.   /   Rok prijave: 23.09.2017.

HGK – Županijska komora Požega u suradnji s Agencijom za zaštitu osobnih podataka, Hrvatskom zajednicom županija, Udrugom gradova te Hrvatskom udrugom poslodavaca organizira radionicu 'Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka koja će se održati u ponedjeljak, 25. rujna, u 11 sati u velikoj dvorani HGK ŽK Požega (Vukovarska 6).

Radionica je namijenjena svim tvrtkama, predstavnicima tijela lokalne i regionalne samouprave, tijelima javne vlasti, predstavnicima poslovnih subjekata i svim ostalim subjektima koji u svom radu prikupljaju i obrađuju osobne podatke.

Svrha je radionica pružanje dodatnih znanja sudionicima radi jasnijeg razumijevanja pravnog područja zaštite osobnih podataka, a time i kvalitetnije i učinkovitije primjene Zakona i nove Opće Uredbe o zaštiti podataka u svakodnevnom radu službenika. Radionica će obrađivati Uredbu (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka – Opća uredba o zaštiti podataka, koja će se izravno primjenjivati u Republici Hrvatskoj od 25. svibnja 2018.

Edukaciju će provoditi djelatnici Agencije za zaštitu osobnih podataka, a mogu sudjelovati svi oni koji se prijave do 23. rujna na e-mail edukacija.sluzbenik@azop.hr s naznakom ŽUPANIJA.

Program radionice je na linku Program.

Organizatori

HGK - ŽK Požega Tel.: 034/273-260 Fax: 034/273-360 E-mail: hgkpz@hgk.hr
Agencija za zaštitu osobnih podataka E-mail: edukacija.sluzbenik@azop.hr