Vrijeme održavanja: 22.11.2016.

ŽK Osijeku u suradnji s tvrtkom LURETI j.d.o.o., ovlaštenim nositeljem programa izobrazbe u području javne nabave, organizira radionicu koje će se održati u utorak 22. studenog od 8 do 16 sati u prostorijama Županijske komore Osijek, Europske avenije 13.

Na radionici će sudionicima biti prezentiran ESPD obrazac, njegovo značenje za postupke javne nabave, odnosno primjena u dokumentaciji za nadmetanje. U nastavku radionice sudionici će biti upoznati s načinom pregleda i ocjene ponuda u e-nabavi te upravnom praksom DKOM-a u svezi s primjenom Direktova i ESPD obraca kao i u svezi s elektronički dostavljenim ponudama.

Na radionici će polaznici biti upoznati i s najznačajnim pojmovima i odrednicama „zelene“ javne nabave, posebno s Nacionalnim akcijskim planom za zelenu javnu nabavu, razicima u zelenoj javnom nabavi te specifičnosti dokumentacije za nadmetanje u „zelenoj“ javnoj nabavi.

Predavač na radionici je Katarina Depope Radman.

Sudjelovanje na radionici se priznaje u redovito usavršavanje za obnavljanje certifikata i nosi 8 bodova.

Program radionice i prijavnica za radionicu, s podacima o plaćanju, nalaze se u pratećim dokumentima.

Za više informacija kontakt-osobe u ŽK Osijek su Snježana Babić, tel:031/223-880, sbabic@hgk.hr i Željka Ivanušić, zivanusic@hgk.hr.