Izvor: Shutterstock

ŽK Osijek: HACCP radionica za voditelje HACCP tima


Objavljeno: 04. 07. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.


ŽK Osijeku u suradnji s Odjelom za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore u sklopu Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koje će se održati u utorak i srijedu, 11. i 12. listopada 2016. od 10 do 16 sati u prostorijama Županijske komore Osijek, Europske avenije 13.

Na radionici će sudionicima biti predstavljeni zakonodavni uvjeti u području sigurnosti hrane i objašnjene obaveze subjekata u poslovanju s hranom. U praktičnom će dijelu sudionici biti upoznati s načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima, praktičnim primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao zakonodavnu obavezu povezanu s odredbama Zakona o hrani te svima zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi tog zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Voditelj HACCP radionice je Nevenka Gašparac.

Prijavnica za radionicu nalazi se u pratećim dokumentima.

Za više informacija kontakt-osoba u ŽK Osijek je Kornela Miling, tel:031/223-860, kmiling@hgk.hr