Vrijeme održavanja: 06.09.2017.

Objavljeno: 28. 08. 2017. , Ažurirano: 07. 09. 2017.

Županijska komora Dubrovnik u suradnji s Uredom pravobraniteljice za osobe s invaliditetom organizira stručni skup Zapošljavanje i rad osoba s invaliditetom – prilika, a ne namet koji će se održati 6. rujna u 14.30 u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik. Radionica se organizira radi informiranja poslovne zajednice o problematici zapošljavanja i rada osoba s invaliditetom te poticanja poslodavaca na prepoznavanje potencijala osoba s invaliditetom.

Cilj je stručnog skupa ponuditi odgovore na pitanja koji su izazovi i mogućnosti u zapošljavanju i radu osoba s invaliditetom iz pozicije poslodavaca i osoba s invaliditetom, kakvi su poticaji osigurani i kako ih ostvariti, kakve su mogućnosti za radnike kod kojih dođe do smanjenja radnih sposobnosti, kako ispuniti kvotu, dobiti novčanu nagradu i što su to zamjenske kvote.

Na skupu sudjeluju stručnjaci iz područja radnog prava Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Instituta za razvoj tržišta rada te predstavnici Fine koji će prenijeti iskustvo poslodavaca.

Budući da je broj sudionika ograničen, molimo da svoj dolazak potvrdite na e-mail: ntrojanovic@hgk.hr najkasnije do 4. rujna.

Poziv na sudjelovanje i program nalaze se u pratećim dokumentima.