Vrijeme održavanja: 16.11.2016.

Objavljeno: 11. 11. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

S ciljem uspostave novih poslovnih kontakata između hrvatskog i češkoga gospodarstva, predstavnici češke kompanije Strojimport a. s. iz Praga posjetit će ŽK Čakovec i predstaviti proizvodne programe čeških i slovačkih proizvođača strojeva za obradu metala. Sastanak će se održati u ŽK Čakovec u srijedu, 16. studenoga, u 10 sati.

Strojimport pripada među vodeće češke izvoznike strojeva za obradu metala i već više od 60 godina posluje na tržištima Njemačke, Nizozemske, Austrije, Mađarske, Slovačke, Poljske, Rusije i niza drugih zemalja diljem svijeta. Ima razgranatu mrežu zastupnika, a uz prodaju, tvrtka nudi i druge usluge: servisiranje i remont starih strojeva, kreditiranje i drugi oblici financijskih aranžmana.

Na poslovni sastanak s češkom kompanijom pozvane su i međimurske metaloprerađivačke tvrtke. Svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem prijavnice iz rubrike prateći dokumenti (u lijevom stupcu ove stranice) te slanjem na telefaks 040/311-161 ili na elektroničku adresu spetris@hgk.hr.