Vrijeme održavanja: 25.10.2016.

Objavljeno: 17. 10. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

Hrvatska gospodarska komora – Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i ŽK Čakovec u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede RH organiziraju edukaciju Obveze subjekata u poslovanju s hranom pri informiranju potrošača o hrani koja će se održati u utorak, 25. listopada s početkom u 10 sati u dvorani za sastanke ŽK Čakovec, Ivana Gorana Kovačića 2.

Edukacija je namijenjena subjektima u poslovanju hranom koji potrošačima nude hranu u pretpakiranom obliku (proizvođači, uvoznici, distributeri), kao i subjektima u poslovanju hranom koji potrošačima nude hranu u nepretpakiranom obliku, (slastičarnice, pekare, trgovine, ugostiteljski objekti poput hotela, restorana, catering objekata i sl.).

Na edukaciji će se pojasniti propisi iz područja označavanja zapakirane/pretpakirane i nezapakirane/nepretpakirane hrane koji su na snazi u EU odnosno Republici Hrvatskoj.

Predavač na edukaciji biti će Marija Batinić Sermek iz Uprave za kvalitetu hrane i fitosanitarnu politiku Ministarstva poljoprivrede, a sudjelovanje je besplatno za članice.

U pratećim dokumentima možete pronaći dnevni red i prijavnicu. Sve zainteresirane molimo da dostave popunjenu prijavnicu za sudjelovanje na e-mail dkrnjak@hgk.hr najkasnije do 21. listopada.