Radionica o upravljanju na temelju analiza poslovnih procesa i kapaciteta zaposlenika


Objavljeno: 13. 02. 2020. , Ažurirano: 25. 02. 2020.


HGK – Županijske komora Bjelovar i tvrtka Arctos d.o.o. pozivaju vas na radionicu Upravljanje organizacijom i procesima temeljem kvantitativnih rezultata dobivenim kroz analize poslovanja, koja će se održati u četvrtak, 27. veljače, od 10 do 13:30, u ŽK Bjelovar, na adresi Petra Preradovića 4/I.

Cilj radionice je pokazati pristup analizama organizacijskih jedinica na temelju aktivnosti poslovanja, a sve radi pružanja potrebnih informacija voditeljima tih jedinica, koje će im olakšati donošenje poslovnih odluka. Metodologija je univerzalna i može se primijeniti u realnom sektoru te u državnoj i javnoj upravi.

Namijenjena je osobama koje su zadužene za strateško upravljanje i kontroling u odjelima za strategiju, organizacijskim i procesno-analitičkim odjelima, voditeljima odjela za financijsko upravljanje i kontrolu u državnoj upravi ili javnom sektoru, odjelima za upravljanje ljudskim resursima.

Jedan od predavača je Krešimir Vrček, konzultant za područje unapređenja organizacije i procesa s više od deset godina radnog iskustva. Sudjelovao je na projektima u različitim granama industrije (financije, državna i javna uprava, hotelijerstvo, zdravstvo, telekomunikacije,…), a specijaliziran je za područja modeliranja i dokumentiranja procesa, provođenja analiza organizacije i procesa te područja strukturiranja organizacije. Tijekom rada na projektima radio je na aktivnostima edukacije korisnika u vezi s projektnom metodologijeom i korištenim alatima.

Jurica Meić konzultant je za računovodstvo i financije, s licencom investicijskog savjetnika i s više od 20 godina radnog iskustva. Sudjelovao je na projektima unaprjeđenja poslovanja u različitim industrijama (komunalne tvrtke, javna uprava, zdravstvo, financije), a posljednje tri godine specijalizira se za provođenje analiza organizacije i procesa pri projektima unaprjeđenja poslovanja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno za članice Komore. Prijaviti se možete prijavnicom u nastavku zaključno s 26. veljače.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.