Vrijeme održavanja: 22.11.2016. - 23.11.2016.

Objavljeno: 20. 10. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

ŽK Bjelovar, u suradnji s Odjelom za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore u sklopu Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom, organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu u utorak i srijedu, 22. i 23. studenoga, od 10 do 16 sati u Županijskoj komori Bjelovar, P. Preradovića 4/I.

Predavači će sudionicima predstaviti zakonodavne uvjete u području sigurnosti hrane i objasniti obveze subjekata u poslovanju s hranom. U praktičnom će se dijelu sudionici moći upoznati s načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima i s praktičnim primjerima iz prakse, radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane, temeljenih na HACCP načelima.

HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je tvrtkama koje ne proizvode hranu životinjskoga podrijetla, pekarama i trgovinama, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao zakonodavnu obavezu povezanu s odredbama Zakona o hrani te svima zainteresiranima koji bilo kako sudjeluju u provedbi toga zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Za prisustvovanje radionici oba dana dijeliti će se potvrde o sudjelovanju.

Voditelj HACCP radionice je Nevenka Gašparac.

Prijavnica za radionicu nalazi se u pratećim dokumentima.

Za više informacija kontakt-osoba u ŽK Bjelovar je Igor Brajdić (tel.: 043/274-066 ibrajdic@hgk.hr).