Tamara Kajari_web.jpg

Tamara Kajari, mag. oec., certificirana profesionalna organizatorica, osnivačica i vlasnica tvrtke “SLAGALICA organiziranje” iz Zagreba. No prije svega majka, supruga i žena kojoj je organiziranje veliko zadovoljstvo i način pomaganja drugima.

Po završetku studija ekonomije desetak godina radi u nekoliko kompanija na poslovima prodaje i marketinga. Zatim privremeno napušta posao i posvećuje se obitelji. Suprugova česta i duga poslovna putovanja oduvijek su bila razlog za dobru organizaciju i planiranje, a Tamara s vremenom primjećuje da svojim savjetima jednako efikasno kao sebi pomaže i drugim članovima obitelji, prijateljima i poznanicima. Shvaća da je njen hobi zapravo njen poziv, 2016. godine pretvara ga u posao i osniva tvrtku SLAGALICA organiziranje.

Kako bi se dodatno usavršila, završava stručnu edukaciju za profesionalne organizatore u  Akademiji za profesionalne organizatore u Kaliforniji, SAD. Početkom 2019. godine pokreće prvi hrvatski portal za online edukacije „na zahtjev“, nudeći snimke edukacija iz svih važnih tema iz područja osobne organiziranosti, a koje polaznici pohađaju u vrijeme koje njima odgovara tj. na zahtjev. U lipnju iste godine izdaje svoju prvu knjigu, praktični priručnik pod naslovom „Ne daj hrpi da te iscrpi“.

Danas kao certificirana profesionalna organizatorica održava edukacije za cjelokupnu zainteresiranu javnost,  te pruža usluge savjetovanja za fizičke osobe i manje radne kolektive. Misija joj je pomoći svima koji žele osloboditi svoj fizički i mentalni prostor za jednostavnije i zadovoljnije življenje.

Životni/poslovni moto: Mentalni mir je neprocjenjiv.